Voordelen van Netchange: dit maakt ons uniek

De voordelen van Netchange zijn eindeloos. Netchange is volledig gespecialiseerd in oplossingen voor het transport van video en audio over datanetwerken. We leveren oplossingen voor iedere portemonnee en op ieder niveau van complexiteit, van heel eenvoudig tot zeer geavanceerd. Netchange dekt de volgende segmenten: video capture, streaming, NDI, SDVoE en test & measure. We dekken dit af met diverse apparaten, waaronder capture devices, encoders, decoders, transcoders, gateways, IP video walls, IPTV distributie en test & meetapparatuur. Dit wordt gebruikt in situaties waar via internet gestreamd moet worden of via lokale netwerken. Dit specialisme is uniek. Er zijn geen (of heel weinig) bedrijven die dit zo diep en breed doen voor zowel eenvoudig streaming als high end broadcast. Als importeur en distributeur leveren we aan installateurs en resellers en zelf-installerende eindgebruikers.

De voordelen van Netchange

Er zijn veel bedrijven die delen van ons aanbod ook aanbieden met soortgelijke merken en producten. Dit zijn onder andere webshops, installateurs en importeurs van concurrerende merken. Netchange is echter specialist en kan zowel de diepte en de breedte in qua kennis, productvoorraad en service.

Het feit dat Netchange specialist is in haar vakgebied geeft ons een grote voorsprong op het gebied van persoonlijk contact, hoge kwaliteit producten en snelle service. We gaan echt in gesprek met onze klanten en hun situaties. We doen vrijblijvende suggesties en verbetervoorstellen. We verkopen dus niet alleen, maar zorgen ook dat de service die je erna krijgt, goed is. Hierbij speelt onze zeer brede aanbod een grote rol. Daardoor kunnen we voor iedere situatie en ieder budget een passende oplossing bieden.

Voor iedere uitdaging is een oplossing

Bij Netchange zijn we in 2003  begonnen met audio streaming via analoge telefoonverbindingen. Een aantal jaar later kwam daar video streaming bij. In het begin waren voornamelijk kerken onze grootste opdrachtgevers. Inmiddels weten professionele klanten en partners Netchange goed te vinden met vragen. Waar we voorheen naar een geschikte oplossing zochten, kan tegenwoordig nagenoeg iedere uitdaging opgelost worden vanuit ons eigen aanbod. Door goed te luisteren komen we iedere keer weer tot nieuwe oplossingen en inzichten.

Tegenwoordig is de verkoop van encoders het voornaamste deel van onze business. De levering van video capture oplossingen heeft daarnaast ook een zeer sterke groei doorgemaakt de afgelopen jaren. De high-end specialistische broadcast oplossingen zijn minder gevraagd dan de oplossingen voor internet streaming. De groei in de markt zit duidelijk op het gebied van internet streaming. Vraag naar oplossingen voor NDI, SDVOE en SMPTE 2110 zijn opkomend in de markt. Ons aanbod is daar inmiddels al aardig op ingericht.

Meer dan ‘dozenschuivers’

Hoewel we ons brood verdienen met de verkoop van ‘kastjes’, zijn we geen ‘dozenschuivers’. Bij het transport van video over datanetwerken komt het aan op het selecteren van de juiste encoder en/of decoder, maar zullen er ook tijdens het gebruik nog vragen opkomen. Ook voor vragen ná de verkoop kunnen onze klanten bij ons terecht. Doordat we zelf veel ervaring hebben met de apparatuur die we verkopen en daarnaast zeer goede contacten hebben met onze leveranciers, zijn onze klanten niet overgeleverd aan henzelf als ze een probleem hebben waar ze niet uit komen. Deze zekerheid wordt zeer gewaardeerd.

Meer weten over de voordelen van Netchange? Of wil je meer informatie over onze producten, assortiment en aanbod, snelle service of iets anders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de ideale oplossing.