Mobile Viewpoint en Netchange: strategische samenwerking

AV-over-IP specialist Netchange en draadloze video over IP-oplossingen ontwikkelaar Mobile Viewpoint gaan op strategisch niveau samenwerken in Nederland. Hierbij zal Mobile Viewpoint het aanspreekpunt blijven voor de nationale professionele omroep- en beveiligingsmarkt, terwijl Netchange per direct de preferred partner van Mobile Viewpoint wordt voor alle overige sectoren in Nederland.
Door de samenwerking vergroten beide partijen hun slagkracht, ontstaan nieuwe groeimogelijkheden en kunnen klanten uit verschillende sectoren in Nederland nog beter bediend worden aangaande de oplossingen van Mobile Viewpoint.

Wim van Dijk, directeur-eigenaar van Netchange, is trots dat Netchange preferred Sales Partner Mobile Viewpoint voor de niet-omroep-/beveiligingsindustrie is. “De kracht van de Mobile Viewpoint oplossingen zit in de excellente bonding techniek, waarmee meerdere typen verbindingen gecombineerd worden. Dit is belangrijk voor mobiele draadloze video toepassingen. Dit is een vak apart. Mobile Viewpoint is daarmee een perfecte aanvulling op ons assortiment op het gebied van PTZ camera’s, NDI® (Network Device Interface) producten, encoders/decoders, etc. Toepassingen in sport, cultuur, onderzoek en inspectie en andere branches vragen steeds vaker om hoogwaardige mobiele verbindingen. Nu kan Netchange ook daarvoor een oplossing leveren”.

Michel Bais, Managing Director bij Mobile Viewpoint, geeft aan dat de samenwerking met Netchange potentie biedt om de nationale markt nog beter te bedienen. “We zijn verheugd dat we in Netchange een partner hebben gevonden die ons gaat vertegenwoordigen in die nationale markten waar wij zelf niet actief aanwezig zijn. Netchange staat bekend als een betrouwbare value-added leverancier gespecialiseerd in allerlei streaming en video-over-IP oplossingen en heeft hierover veel technische kennis in huis. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Netchange met onze mobile wireless streaming oplossingen op basis van “bonding-techniek” met 3G-, 4G- en 5G-mobiele verbindingen een aanvullende rol gaat spelen in de Nederlandse markt”.

Mobile Viewpoint is een wereldwijd opererende innovator op het gebied van mobiele live IP streaming-oplossingen en AI-gebaseerde technologieën voor nieuwsteams, tv-productiebedrijven en beveiligings- en openbare veiligheidsinstanties.
Voor meer informatie: www.mobileviewpoint.com

Contact? Wij bellen jou...

*