IBC2018 Beurstips van Netchange

ZEEWOLDE. IBC 2018: 14 – 18 september Amsterdam RAI. Dit is een nieuwsoverzicht van de leveranciers van Netchange.

Teracue (Stand 11.C40) Leyard is de nieuwe moeder van Teracue en host Teracue op haar stand (11.C40). De Teracue Application Cloud (TAC) is de nieuwe basis voor een nieuwe modulaire oplossing voor video management en transcoding. TAC ondersteund ook SRT in- en output en biedt een interessante RTSP load-balancer voor het beheren en managen van streams afkomstig van beveiliging camera's. Ook de nieuwste Versie van ICUE GRID met daarin ondersteuning van de nieuwste NDI versie.

Phabrix (Stand 10.B12) De overgang naar 4K UDH met HDR en WCG is volop gaande. De Qx 12G en IP Test en meet apparatuur van Phabrix lopen voorop in de markt en bieden de meest uitgebreide test- en meet hulpmiddelen om de kwaliteit van een signaal vast te stellen. Zowel voor 12G als voor IP (ST2022-6 en ST2110). Ten opzichte van 2017 zijn er belangrijke stappen gezet.

Hetzelfde geldt voor SxTAG handheld met IP ondersteuning.

T-21 (Stand 7.B25). Op de stand van ASPERA is T-21 weer te vinden met encoders en decoders van de volgende generatie. Hybride toepasbaar voor OTT en broadcast met vele innovatieve functies. Ondersteuning tot UHD/HDR met diverse error correctie en streaming protocollen. De nieuwe 9261-BE (broadcast encoder) biedt ook OTT gerelateerde functionaliteit en is een heel aantrekkelijk alternatief voor de klassieke kostbare broadcast encoders. Faspstream van Aspera is met de T-21 encoders en decoders te gebruiken.

NTT Electronics (Stand 2.C85) Laat het prototype zien van de nieuwe MVE7000 een HD/HDR encoder in een compacte half 19" behuizing. viaPlatz is een file-based HDR re-mastering en transcoding oplossingen. Ook wordt de nodige kleur correctie mogelijk gemaakt.

Noisypeak (Stand 14.H16) Cloud transcoding, 12G Youtube encoding en Digital Eye zijn de belangrijke themas bij Noisypeak. Digital Eye maakt een vergelijking van de visuele perceptie mogelijk van diverse transcoding profielen, waarmee de kwaliteit van de transcoding geoptimaliseerd kan worden.

Magewell (Stand 8.A84) De Ultrastream HDMI encoder van Magewell is een absoluut highlight. Een low cost encoder met verbluffende prestaties en extreem eenvoudig te configureren. Ook nieuw is de Pro Converter reeks, welke op het NDI protocol gebaseerd is. Uiteraard zijn de Eco Capture kaarten (M.2) voor 4K en HD aanwezig en zijn de zeer succesvolle Pro Capture en USB Capture weer allen te bekijken.

BirdDog (Stand 6.C11) De NDI encoders van

Contact? Wij bellen jou...

*