Video capture software & devices

Welke mogelijkheden zijn er?


Ben jij op zoek naar video capture software of apparaten om video en audio op te vangen? Netchange is gespecialiseerd in deze apparatuur.

Wat is een video capture device?

Een video capture device is een apparaat om audio- en videosignalen van een camera, console of ander toestel naar de harde schijf van een computer te verplaatsen. Vervolgens kan de video live gestreamd of bewerkt worden.

Welke video capture devices zijn er?

Video capture kan met een USB3-dongle of een capturekaart. Dit zijn slimme oplossingen, waardoor het mogelijk is om met allerlei streaming & recording software te werken. Denk bijvoorbeeld aan Wirecast, OBS, Split, vMix, VidBlaster en Skype. Wist je dat de betrouwbaarheid en de kwaliteit van deze video capture devices zo goed is, dat ze in ziekenhuizen worden gebruikt in combinaties met PACS II of DICOM ondersteunende software?

Is video capture software gratis?

Er zijn gratis video capture-programma’s, maar er zijn ook betaalde programma’s beschikbaar. De meeste betaalde tools hebben een gratis variant, waardoor je de software kunt uitproberen voordat je een betaalde versie aanschaft. Bij Netchange kunnen we jou adviseren en de beste tools voorleggen. Dit hangt helemaal af van jouw wensen.

Geïnteresseerd in video capture devices?

Bekijk onze producten om een beeld te krijgen van het assortiment. Je kunt ook contact met ons opnemen.

*
*

producten

Video Capture

Naar relevante producten

merken

Video Capture

Naar relevante merken