Multi-source streaming

Meerdere videobronnen in één stream

Meerdere videobronnen in één stream bundelen? Tegenwoordig zijn er allerlei oplossingen mogelijk. Netchange helpt je graag!

Wat zijn de voordelen van multi-source streaming?

Als je meerdere videobronnen gebruikt, dan schiet de productiewaarde van jouw uitzending omhoog. Je kunt namelijk makkelijk van shot wisselen, waardoor een live video een professionele uitstraling krijgt. Kies voor een aantal verschillende camerastandpunten, waardoor een video zeer dynamisch wordt.

Daarnaast kun je vrij gemakkelijk effecten toevoegen. Zo kun je een effect op een bepaalde videobron voorbereiden en testen op het moment dat deze offline is. Op dat moment wordt een andere bron gebruikt voor de uitzending. Dit zorgt voor meer flexibiliteit.

Ook voor kleinere budgetten

Multi-source streaming is tegenwoordig zeer betaalbaar. Je hebt minimaal twee goede camera’s en de juiste software nodig. Bij Netchange kunnen we binnen jouw budget de juiste capture oplossingen leveren in combinatie met PC-software. Ook zijn er all-in-a-box systemen leverbaar. Daarom zijn onze set-ups inmiddels in allerlei kerken, vergaderzalen en evenementlocaties terug te vinden.

Laat ons jouw wensen weten. Hoe vaak wil je uitzenden? Blijven de camera’s op een vaste plek staan of gaat het om een flexibele opstelling? 4K of is HD voldoende? Waar worden de video’s uitgezonden?

Live streamen

De professionele live stream kun je vervolgens makkelijk delen via internet. Kijkers kunnen intunen op YouTube, Facebook, Vimeo of op je eigen website. Na de live stream is de video beschikbaar om terug te kijken. Meer weten over multi-source streaming? Neem contact op met Netchange. Wij helpen u graag verder met een professionele en betaalbare multi-source streaming oplossing.