Phabrix | Bekijk het aanbod

Netchange is de enige officiële reseller van Phabrix in Nederland. Het Britse bedrijf levert geavanceerde test- en meetapparatuur voor video- en audiosignalen. De Phabrix devices genereren testsignalen, maar analyseren en bewaken deze ook. Drie hoofdfuncties worden hierbij dus gecombineerd. Phabrix heeft oplossingen voor klassieke SDI workflows maar ook voor IP en hybride infrastructuur. De manier waarop in de broadcast audio- en videosignalen worden verstuurd, gaat compleet veranderen. Alles gaat over naar IP. De standaarden die daarvoor ontwikkeld zijn, zijn bijzonder complex en vergen vergaande kennis en ervaring. Alle relevante normen zijn terug te vinden in de Phabrix Sx, Rx en Qx product families.

Over Phabrix apparatuur

De complexe standaarden betreffen SMPTE 2110 en SMPTE 2022 normeringen. Wanneer die signalen niet exact voldoen aan de normen, ontstaan er lastig op te lossen problemen. De signalen worden dan niet uitgewisseld en zijn daarmee onbruikbaar. Alleen met goede test- en meetapparatuur valt te controleren of de signalen voldoen aan de normen. Phabrix levert daarvoor als een van de weinige fabrikanten de juiste apparatuur. Het bedrijf loopt voorop bij het inbouwen van de test- en meetprocedures voor de allernieuwste normen.

Professioneel AV-signaal distributie

De test- en meetapparatuur van Phabrix wordt gebruikt om te controleren of een audio- en/of videosignaal voldoet aan de specificaties. Dit betreft IP-signalen, maar ook de meer traditionele infrastructuren via SDI. Daarnaast wordt ook gecontroleerd of de infrastructuur wel goed functioneert. Een kabel kan bijvoorbeeld versleten zijn of er kan een verstoring van het signaal optreden door interferentie van een storingsbron.

Iedereen die op een professionele manier met AV-signaaldistributie werkt, kan een product van Phabrix gebruiken. Denk daarbij aan fabrikanten van apparatuur die gebruik moet maken van de nieuwe normen. Of aan studio technici of partijen die grote events registreren voor TV. Er zijn veel factoren en standaards van invloed op de totstandkoming van een goed AV-signaal dat het beschikken over goede test- en meetapparatuur geen overbodige luxe is.

Hoge kwaliteit gegarandeerd

De levertijden van Phabrix apparatuur is over het algemeen redelijk kort, maar het kan zijn dat specifiek gewenste functies die samenhangen met de nieuw verschenen normering wat langer op zich laat wachten. Daar krijg je natuurlijk wel hoge kwaliteit voor terug. Een groot team topspecialisten en programmeurs is aan het werk voor de ontwikkeling van de test- en meetapparatuur van Phabrix. Deze mensen zijn schaars, maar het bedrijf heeft ze en dat vertaalt zich naar producten die tot de absolute top behoren op het gebied van testen en meten.

Kwaliteit heeft zijn prijs, zeker in een omgeving waarin slechts enkele aanbieders actief kunnen zijn. Toch zijn de producten van Phabrix niet de duurste die verkrijgbaar zijn. Echter, mogelijk zijn ze wel het verst in het verwerken van de nieuwe SMPTE 2110 gerelateerde normen in bruikbare test- en meetapparatuur.

Deskundig advies

Ben je benieuwd wat de apparatuur van Phabrix voor jouw bedrijf kan betekenen? Netchange helpt je graag verder bij het vinden van de ideale oplossing. On online demo hoort zeker tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk direct ons online assortiment. Kun je een product niet vinden? Neem gerust contact op, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.