NTT Electronics | Bekijk het aanbod

Netchange is de enige officiële reseller van NTT Electronics in Nederland. Het merk komt uit Japan en levert bijzondere hoogwaardige video encoders en decoders voor de broadcast industrie. De producten van NTT Electronics zijn bedoeld voor de meest veeleisende situaties waarin TV-signalen moeten worden aangeleverd of verwerkt in de allerhoogste kwaliteit. NTT levert compromisloze oplossingen wat het merk erg sterk en betrouwbaar maakt.

Doelgroep van NTT Electronics

Broadcasters en de omroep facilitaire bedrijven gebruiken apparatuur van NTT Electronics. Denk bijvoorbeeld aan de uitzendingen van de Champions League in de voetbalsport, de Olympische spelen of het Eurovisie Songfestival. Ook partijen die actief zijn in Remote Productie vragen om hoge kwaliteit en zeer betrouwbare apparatuur die in iedere situatie een oplossing kan bieden. Daarnaast zien we dat ook in de medische sector, waar behoefte is aan een extreem goede beeldkwaliteit, de doelgroep van NTT zich bevindt.

Streven naar perfectie

NTT Electronics is een Japans bedrijf dat perfectie nastreeft. Het behalen van de hoogst mogelijke kwaliteit zit in het DNA van het bedrijf. Bovendien neemt het bedrijf deel aan de meest standaardisatie organisaties en spelen ze daarin een leidende rol. Ze zijn tevens vaak de eersten die komen met nieuwe technieken zoals Ultra-HD/4K en zelfs 8K. Daarnaast zijn ze ook heel ver in de toepassing van HEVC in hun apparatuur.

Bij Netchange is het hele productgamma van NTT Electronics verkrijgbaar. Wil je meer informatie over het merk, de producten of oplossingen, of heb je een andere vraag? We denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan zoeken we samen naar de ideale oplossing.