Mividi: betaalbaar en omvangrijk

Mividi is opgericht in 2011 in Princeton, New Jersey. Het merk is een aanbieder van betaalbare oplossingen voor het opnemen, analyseren en loggen van broadcast TV, IPTV en OTT streaming signalen. Zo hebben ze monitoring software waarmee je alle TV-signalen in je infrastructuur kunt bewaken en zichtbaar maken in een multiview scherm. 

Indien er een (onverhoopte) storing optreedt, krijg je daarvan direct alarm en kun je via de analyzer (TR 101 290) bekijken wat er aan de hand is. Dit kan ook voor internet video streams (RTP, SRT, HTTP, HLS, RTMP, MMS en Mpeg-DASH protocol). De monitoring software ondersteund ook NDI input signalen. Daarnaast is er een zogenaamde ‘compliance recorder’. Deze neemt permanent de uitzendingen op en bewaart deze gedurende een zelf te bepalen periode. Wanneer er bijvoorbeeld vragen komen van het Commissariaat van de Media, dan kan deze content weer teruggehaald worden.

Onderscheidend vermogen

Mividi levert betaalbare en laagdrempelige software met een zeer omvangrijk functieaanbod. Netchange is de enige Nederlandse reseller van het merk. Als je dus opzoek bent naar een bepaald(e) product of toepassing voor het opnemen, analyseren en monitoren van video signalen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen en adviseren je graag verder om een de juiste oplossing te vinden.

Voornamelijk lokale en regionale omroepen en beheerders van TV (IPTV, Satelliet, OTT) netwerken vormen de doelgroep van Mividi. Netchange gebruikt zelf ook monitoring oplossingen van Mividi om het beheer van de dienst voor de contributie signalen van lokale omroepen in Hilversum te ondersteunen. Een bijkomend voordeel is dat het merk uitsluitend softwarelicenties levert. De hardware kun je zelf bepalen op basis van onze adviezen. De levertijden zijn dus kort.

Altijd een oplossing

Sinds 2003 hebben we bij Netchange ervaring met streaming. Waar we begonnen op een zolderkamertje zijn we gegroeid naar een bloeiend bedrijf op het gebied van video distributie via IP in de breedste zin, werkend vanuit een kantoorpand in Zeewolde. Onze nieuwsgierigheid, passie en expertise delen we graag met je. Bij ons vind je betrouwbare merken en producten waarmee stabiele oplossingen gerealiseerd kunnen worden. Laat ons je uitdaging weten, dan denken we met je mee. Een grote ‘plus’ is dat je bij ons verzekerd bent van persoonlijk contact, een prijs-kwaliteitverhouding die zeer in orde is en veel praktische kennis en ervaring.

Wil je weten wat producten of toepassingen van Mividi voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder bij het vinden van de juiste oplossing.