Magewell voor bijzonder hoge kwaliteit

Magewell heeft een bijzonder goed kwaliteitsbesef. Niet alleen voor wat betreft de streamers, video capture en software producten die geleverd worden, maar ook in de communicatie en het nakomen van afspraken. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. De gebruiker krijgt veel waar voor zijn geld. Niet alleen functioneren de producten zoals beschreven, ook de User Interfaces zijn goed ontworpen en tot in detail uitgewerkt. 

Magewell levert kwaliteit

Dat Magewell waar voor zijn geld levert, blijkt ook uit de handleidingen en ondersteunende gratis software hulpmiddelen. Magewell wil niet het goedkoopste aanbod leveren; de productbeleving is dermate goed dat een gebruiker over het algemeen blij is met de keuze voor Magewell. Het bespaart veel frustratie en tijd.

Magewell heeft zeer breed inzetbare video capture oplossingen via PCIe, USB of M.2 Dit blijkt uit het feit dat hele verschillende soorten gebruikers uit diverse branches Magewell hebben weten te vinden. Een specialisme is er niet direct, maar er is wel duidelijk te zien dat bepaalde toepassingen een voorkeur lijken te hebben voor Magewell. Niet alleen bij gaming en lichtmanagement, maar ook in de medische sector en in streaming- en mediaproductie.

Doelgroepen

De verscheidenheid aan gebruikers van Magewell is heel groot. De medische sector, media en broadcast zijn sterk vertegenwoordigd, daarnaast zetten ook het onderwijs en kerken het merk voor diverse doeleinden in. Sommige producten lopen heel goed in een bepaalde sector, maar zijn elders niet relevant.

Netchange en Magewell

Voordeel bij Netchange is dat de levertijden normaal gesproken één tot enkele dagen. Je hebt dus gauw je benodigdheden in huis. Netchange is distributeur en werkt met een partner en reseller netwerk. In principe leveren we aan systeemintegratoren, webwinkels en de zelfinstallerende eindgebruikers. Daarin hebben we dus een goede band met onze klanten.

Vrijblijvend advies

Het is niet altijd makkelijk om de juiste oplossing te vinden. We helpen je graag om voor jouw situatie de juiste keuze te maken. We kunnen jou terugbellen, laat dan je telefoonnummer achter op de website. Of mail ons naar service@netchange.nl. We komen z.s.m. op je vraag terug.