BirdDog is een bekend merk en biedt niet alleen NDI encoders en decoders aan. Naast deze producten brengen ze ook hele goede PTZ camera’s met ingebouwd Network Device Interface-ondersteuning op de markt, zoals de P100, P200. Bijzonder zijn de nieuwste 4K camera’s de P400 e nde P4K. Veel grote omroepen en streaming bedrijven, zoals BBC, Amazon en Twitch, kiezen voor apparatuur van BirdDog. Dankzij de BirdDog oplossingen is het mogelijk om van baseband naar een all-IP workflow te gaan. De NDI encoder geeft aan HDMI- en SDI-apparaten een rechtstreekse IP-verbinding op basis van het NDI-protocol. Dit resulteert in near-zero latency IP-video’s. Wist je daarnaast dat automatische communicatie met andere NDI-apparaten ook mogelijk is? Zodra een NDI apparaat op het netwerk wordt aangesloten, herkennen andere NDI apparaten dit.

Alles over BirdDog

BirdDog levert een compleet gamma aan NDI oplossingen. Dit zijn onder andere NDI transmitters en receivers, maar ook een hele reeks NDI PTZ camera’s met keyboard besturing. Daarnaast leveren ze ook speciale communicatie- en beheersoftware. Allemaal gebaseerd op NDI. BirdDog is een van de meest complete productfamilies op het gebied van NDI. Magewell en Kiloview hebben echter ook interessante NDI transmitters en receivers. Deze bieden we bij Netchange uiteraard ook aan.

Netchange is in de Benelux officiële reseller van deze apparatuur. We geven je graag vrijblijvend advies en realiseren graag de beste oplossing binnen jouw budget. Bekijk eens onze producten voor een greep uit ons BirdDog assortiment.

Birdog Flex Family

4K NDI in ongelofelijk klein doosje. De Flex modellen leveren alles wat je van een één-kabel oplossing van BirdDog kan verwachten: Tally, Audio, Video, PTZ Control, Audio Intercom en Voeding gezamenlijk over 1 enkele ethernet kabel. Er zijn 3 modellen waaruit je kunt kiezen. Flex dekt al je workflow wensen af. Bekijk de nieuwst producten.

Producten bekijken (1).jpg

Gebruikers van BirdDog

Iedereen die betrokken is bij videoproductie heeft baat bij de producten van BirdDog. De trend is dat ook binnen videoproductie alles over gaat naar IP om daarmee de klassieke kabelverbindingen zoals HDMI, SDI en analoog te vervangen. Dit is namelijk flexibeler en scheelt een hoop kosten. De video, besturing en voeding kunnen allemaal over één in plaats van drie kabels gestuurd worden. De toepassing van databekabeling is hierdoor dus goedkoper. Het is daarnaast flexibeler, omdat een NDI-apparaat zichzelf op het netwerk aankondigt en zichtbaar is voor andere apparaten. Zo kun je dus zeer eenvoudig verbindingen leggen tussen videobronnen, videomixers en videoplayers.

Bij Netchange is het hele productgamma van BirdDog verkrijgbaar. Wil je meer informatie over het merk, de producten of oplossingen, of heb je een andere vraag? We denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan zoeken we samen naar de ideale oplossing.

Vragen? Neem contact met ons op!