BirdDog

NDI encoders & decoders voor near-zero latency IP-video

BirdDog is een bekend merk en biedt veel NDI encoders en decoders aan. Daarnaast zijn er camera's beschikbaar met ingebouwde Network Device Interface-ondersteuning, zoals de A200 en A300.

Veel grote omroepen en streaming-bedrijven werken met BirdDog-apparatuur, zoals BBC, Amazon en Twitch. Dankzij BirdDog is het mogelijk om van baseband naar een all-IP workflow te gaan. BirdDog NDI encoders geven HDMI en SDI-apparaten een rechtstreekse IP-verbinding op basis van het Netwerk NDI-protocol. Dit resulteert in near-zero latency IP-video. Wist je dat automatische communicatie met andere NDI-apparaten (zoals ICUE GRID video wall en Tricaster) mogelijk is?

In Nederland werken verschillende regionale omroepen - zoals RTV Drenthe en NH - met BirdDog-apparatuur. In de Benelux is Netchange de officiële reseller van deze apparaten. We kunnen deze apparaten voor jou importeren en installeren. Graag geven we ook advies en realiseren we de beste oplossing binnen jouw budget.

Ieder jaar komt BirdDog met nieuwe apparaten. De line-up voor 2019/2020 is als volgt:
- BirdDog Studio NDI (NDI encoder & decoder)
- BirdDog Mini (zeer compacte NDI encoder & decoder in één)
- BirdDog Eyes P100 (camera met NDI-ondersteuning)
- BirdDog PTZ Keyboard ('s werelds eerste PTZ-keyboard met NDI-ondersteuning)
- BirdDog Eyes P200 (productiecamera met NDI-ondersteuning)
- BirdDog Eyes A300 (outdoor productiecamera met NDI-ondersteuning)
- BirdDog Eyes A200 (outdoor camera met NDI-ondersteuning)

Al deze producten zijn te koop bij Netchange. De verschillende apparaten kunnen gemakkelijk bediend worden vanuit één interface, zoals Comms Lite (gratis) en Central Lite (gratis). Central Lite biedt ondersteuning voor een onbeperkt aantal NDI-bronnen en twee BirdDog hardware bestemmingen. Meer hardware bestemmingen koppelen? Dan kun je Central Pro kopen voor éénmalig 948 euro, excl. btw.

Vragen? Neem contact met ons op!

*
*

oplossingen

BirdDog

Bekijk hier de oplossingen

producten

BirdDog

Bekijk hier de producten