Vitec video innovations

Vitec is een van oorsprong Franse firma, gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van oplossingen voor videocodering, decodering, transcodering, archivering en streaming via IP, ook wel IPTV genoemd. Vitec was en is nog steeds een pionier in de streamingindustrie. Mede dankzij hun innovatie en toonaangevende werkwijze binnen de branche lopen ze voorop in de ontwikkeling van video-oplossingen. 

De innovatieve en toonaangevende werkwijze binnen de branche en het blijven ontwerpen van nieuwe technologieën zorgen ervoor dat bedrijven veel baat hebben bij het veranderen en verbeteren van hun videodiensten. Vitec is de absolute marktleider op het gebied van end-to-end streaming. Wereldwijd hebben ze dan ook al diverse positieve referenties verzameld. Netchange is de officiële reseller van Vitec producten in Nederland. 

Vitec levert de complete infrastructuur voor geavanceerde IPTV- en Digital Signage oplossingen. De leverbare technische infrastructuur omvat krachtige encoders en decoders voor point-to-point verbindingen met ultra low latency, transcoders, DVB-gateways, play-out servers, media servers, mobile players, converters, video wall processors en nog veel meer.

Voordelen zijn dat Vitec’s Digital Signage oplossingen zijn voorzien van dubbele hardware processors voor de ultieme tv-ervaring. Vitec combineert IPTV-distributie van uitzendkwaliteit met krachtige Digital Signage-mogelijkheden tot een alles-in-één geïntegreerd platform. Vitec’s oplossingen zijn ontworpen om naadloos te integreren met elke IT-omgeving en te draaien op alle soorten netwerken. Hoge kwaliteit video en ondersteuning van belangrijke metadata tijdens de volledige workflow onderscheidt Vitec van de standaard IPTV-systemen. Met de technologie van Vitec kunnen de meest veeleisende IPTV- en Digital Signage projecten worden ingevuld.

De video-oplossingen van Vitec worden in verschillende branches toegepast. Zowel binnen bedrijven die effectief willen streamen via IP naar het bedrijfsnetwerk, als omroepen die opnames willen distribueren en livestreamen. De oplossingen van Vitec zijn uitermate geschikt voor het streamen van gevoelige informatie zoals bij de regering en het leger. De IP-streaming oplossingen bieden ultra low latency en beveiliging van de hoogste kwaliteit van het veld naar het hoofdkantoor. De geavanceerde technologie van Vitec biedt onmiddellijke toegang tot de video-inhoud van livestreams, waardoor desbetreffende partijen efficiënt kunnen werken. 

oplossingen

Vitec

Bekijk hier de oplossingen

producten

Vitec

Bekijk hier de producten