Magewell USB capture: hét device voor video capture

Magewell is een toonaangevend producent op het gebied van capture kaarten en dongles. De producten van Magewell zijn een professionele oplossing voor iedereen die gebruik wilt maken van softwarematige encoders en daar een capture device voor nodig heeft. Het bedrijf Magewell komt uit China en steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit als het gaat om betrouwbaarheid en kwaliteit. Er zijn simpelweg weinig andere producten op de markt die in de buurt komen van de prijs/kwaliteit van Magewell. Bij Netchange vind je alle Magewell producten, waaronder USB capture devices.

Hoe werkt een capture device

Een capture device wordt gebruikt om een videosignaal op te nemen en om te zetten naar een digitaal bestand. Het is een apparaatje dat enerzijds verbonden wordt met de computer en anderzijds met het apparaat waar de video mee wordt gemaakt of op afgespeelt wordt. Denk hierbij aan dvd-spelers, videocamera’s en andere analoge bronnen. Maar waar is zo’n capture device nu precies voor nodig? We leggen het uit.

Wanneer er een video wordt gemaakt, bijvoorbeeld met een telefoon of camera, is het in principe mogelijk om dit direct te streamen naar het internet. Echter zal de livestream verloren gaan zodra de verbinding wordt verbroken of wanneer je stopt met filmen. Een capture device zorgt ervoor dat hetgeen je filmt, wordt opgeslagen op je harde schijf.​​​​​​​

Magewell USB capture dongel kopen

Magewell is de absolute marktleider op het gebied van USB capture dongels. Ze bieden diverse oplossingen voor het vastleggen van audio- en videomateriaal. Doordat de USB capture dongel het beeld op een eigen grafische processor verwerken, wordt de CPU van je pc absoluut niet belast. Wil je meer weten over de Magewell USB capture dongels? Of ben je benieuwd welk product het beste bij je werkzaamheden past? We adviseren je graag over de verschillende varianten en mogelijkheden. Neem contact met ons op of gebruik onze chat, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Netchange is een gecertificeerd distributeur van Magewell producten. Bekijk alle Magewell capture kaarten en vraag vrijblijvend een offerte op voor de gewenste product(en).