IBC2017 Tips van NETchange

ZEEWOLDE Van 15 – 19 september a.s. wordt de IBC show weer in de Amsterdam RAI gehouden. De leveranciers van Netchange zijn daar breed vertegenwoordigd.

Teracue (Stand 11.D13) Ook dit jaar deelt Teracue de stand met het zusterbedrijf Eyevis. Centraal staat de nieuwste versie van ICUE GRID, de IP Video Wall met NDI ondersteuning. Daarnaast wordt ook de nieuwste versie van MC-Trans, een live transcoder met adaptive streaming functie getoond.

Phabrix (Stand 10.B12) De overgang naar 4K UDH met HDR en WCG is in gang gezet. Dit veroorzaakt compleet nieuwe omstandigheden voor de signaal overdracht.  De Qx Test en meet apparatuur van Phabrix bieden een groot aantal test- en meet hulpmiddelen om de kwaliteit van een signaal vast te stellen. Zowel voor 12G als voor IP (ST2022-6 en ST2110).

Daarnaast is ook de vernieuwde SxTAG handheld met IP ondersteuning te zien.

NTT Electronics (Stand 2.C85) Het beste op het gebied van 4K UHD (incl. HDR & WCG) contributie komt van NTT Electronics. De F1 en Premier League behoren tot de meest veeleisende use cases. De HC10000/11000E en D zijn en perfect op elkaar afgestemde point-to-point oplossing die gegarandeerd werkt. Kom het zelf bekijken. Zien is geloven.

Noisypeak (Stand 14.H16) Steeds meer organisaties willen hun eigen onafhankelijke kanaal op internet waarmee nieuw publiek rechtstreeks kunnen bereiken. Noisypeak heeft schaalbare en betaalbare transcoders voor OTT toepassingen. Van portable tot blade oplossingen. De beeldkwaliteit is uitmuntend en overtuigend.

Magewell (Stand 8.A84) Ook op het gebied van Capture & Playback gebeurd veel. Magewell laat op de IBC de nieuwe 4i2o PCIe kaart zien. Dat is niet alles ook Magewell is zeer aktief met het thema 4K bezig. Nieuwe ProCapture kaarten (SDI, HDMI en DVI) en USB3.0 Dongles zijn te bekijken. Veel developers stappen over naar Magewell vanwege de makkelijke ondersteuning (1 driver fits all) en uitgebreide gratis SDK.

Contact? Wij bellen jou...

*