KerkTV

Een kerk hoort daar te zijn waar de mensen zijn. Tegenwoordig is dat voor heel veel mensen het internet. KerkTV is een ideaal middel om uw gemeente of parochie een gezicht te geven in deze digitale wereld.

Kerk TV met PTZ camera video encoders en meer

Kerk via Internet
Door kerkTV bent u in staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, kerk te zijn onafhankelijk van tijd en plaats. In het zorgcentrum, maar ook tijdens vakanties. Voor een gewone preek, maar ook voor een speciale rouwdienst of trouwdienst. Niet alleen voor ouderen, maar juist voor iedereen. Daarin verschilt kerkTV van de oude kerktelefoon.

NETchange ontzorgt en levert u een totale oplossing: advies, ontwerp, camera's, mixers, videozender. Uiteraard ook de integratie met beamer- en geluidsinstallatie. Als GoldPartner van Kerkdienstgemist hebben we al enkele tientallen kerkTV projekten gerealiseerd. Wij leveren wij u een totaalpakket waarin uw uitzendingen automatisch uitgezonden en opgenomen worden en later op afroep te bekijken zijn via uw eigen website. Wij nemen ook verantwoording voor de aanleg van ADSL, Kabelinternet of Glasvezelaansluiting.

KerkTV via de Lokale Omroep.
Via internet bereikt u vaak uw eigen achterban. Via TV en de lokale omroep bereikt u een andere groep. TV is ook toegankelijker. Kerken en lokale omroepen hebben elkaar veel te bieden. Daar NETchange ook leverancier is van veel lokale omroepen, kunnen we u op basis van die expertise ondersteunen om op de lokale omroep te komen. We hebben daarvoor betaalbare professionele technologie geselecteerd, waarmee een omroep de gewenste beeldkwaliteit geleverd krijgt. Een lokale omroep zit vaak te springen om religieuze content en maakt daarvoor graag ruimte op zondag. 

KerkTV via Internet en voor Lokale Omroepen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

kerkTV live video vanuit de kerk over internet