• mag250 slider 295x294
  • NP one slider 730x265
  • ENC300 slider
  • lukas
  • Slider MCROUTE gimp
  • sas220

NTT MVE5000 kampioen in sportstreaming

victoriapark

De NTT MVE5000 SD/HD h.264 encoder is een echt betrouwbaar werkpaard voor broadcast toepassingen. De 1/2 19" behuizing maakt de encoder zeer geschikt voor inbouw in OB-Vans. Zijn lage latency en robuste signaal overdracht zijn kenmerken van een echte kampioen voor contributie streaming bij Sportevents.

Recent is de MVE5000 gekozen als HD h.264 encoder voor contributie signalen van wedstrijden in de Drafsport. 

Victoria Park - Wolvega, de mooiste drafbaan van Nederland, leverde sinds jaar en dag haar wedstrijdbeelden aan by Equidia, een Franse online TV kanaal voor de distributie van paardensport wedstrijdbeelden t.b.v. de gokkantoren. Tot voor kort ging dit altijd via de satelliet, meer met de overgang naar volledig HD is ook de overstap gemaakt naar live streaming via glasvezel en Internet. 

Voor het leveren van de HD contributie stream aan het Franse Globecast is gekozen voor de MVE5000 encoder van NTT. Geen dag te laat: tijdens de eerste live proef uitzending gaf de satelliet uplink de geest. De MVE5000 doorstond deze test met verve en overtrof de verwachtingen voor wat de beeldkwaliteit. Met de satelliet uplink is het niet meer goed gekomen; deze is met pensioen gestuurd. De prijzen gingen allemaal naar Victoriapark, niet alleen werd er winst geboekt voor wat betreft de beeldkwaliteit, maar ook op het gebied van contributie kosten. Deze konden fors naar beneden worden bijgesteld.