• lukas
  • NP one slider 730x265
  • ENC300 slider
  • mag250 slider 295x294
  • sas220
  • Slider MCROUTE gimp

NTT MVE5000 kampioen in sportstreaming

victoriapark

De NTT MVE5000 SD/HD h.264 encoder is een echt betrouwbaar werkpaard voor broadcast toepassingen. De 1/2 19" behuizing maakt de encoder zeer geschikt voor inbouw in OB-Vans. Zijn lage latency en robuste signaal overdracht zijn kenmerken van een echte kampioen voor contributie streaming bij Sportevents.

Recent is de MVE5000 gekozen als HD h.264 encoder voor contributie signalen van wedstrijden in de Drafsport. 

Victoria Park - Wolvega, de mooiste drafbaan van Nederland, leverde sinds jaar en dag haar wedstrijdbeelden aan by Equidia, een Franse online TV kanaal voor de distributie van paardensport wedstrijdbeelden t.b.v. de gokkantoren. Tot voor kort ging dit altijd via de satelliet, meer met de overgang naar volledig HD is ook de overstap gemaakt naar live streaming via glasvezel en Internet. 

Voor het leveren van de HD contributie stream aan het Franse Globecast is gekozen voor de MVE5000 encoder van NTT. Geen dag te laat: tijdens de eerste live proef uitzending gaf de satelliet uplink de geest. De MVE5000 doorstond deze test met verve en overtrof de verwachtingen voor wat de beeldkwaliteit. Met de satelliet uplink is het niet meer goed gekomen; deze is met pensioen gestuurd. De prijzen gingen allemaal naar Victoriapark, niet alleen werd er winst geboekt voor wat betreft de beeldkwaliteit, maar ook op het gebied van contributie kosten. Deze konden fors naar beneden worden bijgesteld.

NETchange reseller voor NTT Electronics

NTT logoNTT Electronics, fabrikant van zeer hoogwaardige broadcast video encoders en decoders heeft per 1 mei NETchange benoemd als officiele reseller voor de Nederlandse markt.

NETchange nieuw adres!

Per 21.09.2015 is ons nieuwe adres:jupiterweg10 Netchange

NETchange
Jupiterweg 10 C
3893 GD Zeewolde

Tel: 033 7501377

Web: www.netchange.nl

BNN/VARA start met miniCASTER LOOP

Minicaster Loop On Air UP 452x220Social Broadcasting is de cross-over tussen Broadcasting en Webcasting. Een mooi voorbeeld is SnappyTV. De miniCASTER LOOP is de perfecte live encoder en wordt sinds kort door BNN/VARA ingezet voor het programma PAUW.