cature recording website

Capture van video signalen is niet alleen voor streaming nodig. Ook voor andere toepassingen in de media, gezondheidssector, machine vision, research en testing en niet te vergeten het onderwijs moeten video signalen worden opgeslagen, bewerkt en geanalyseerd. NETchange heeft enkele goede leveranciers geselecteerd van Capture Cards en Recording oplossingen.

Capture Cards. Magewell is een goed alternatief waarmee software ontwikkelaars goed uit de voeten kunnen. Geen gedoe met drivers, geen latency en automatische herkenning van de input resolutie. Tot 4K!  Werkend met Windows, MAC-OS (OSX) en Linux.

Recorders. Het registreren van videosignalen heet in het onderwijs Lecture Capture. Veo-Labs is onze leverancier en levert een device waarin 2 video bronnen tot 1 signaal worden samengebracht. Dit signaal kan live gestreamd worden of worden opgenomen en naar een FTP server of YouTube gestuurd worden.

Voor simulatie of trainingsdoeleinden zijn vaak langdurige sessies nodig waarin meedere bronnen simultaan opgenomen en afgespeeld kunnen worden. Eventueel voor vertoning op een video wall. Teracue heeft hiervoor enkele speciale componenten.

Support in deze cases is vaak van groot belang om de oplossingen zo perfect mogelijk te integreren met een software oplossing.